Gépi látás

A modern ipari környezetben a termelési folyamat nyomon követését és ellenőrzését digitális kamerákat alkalmazó, számítógépes rendszerek végzik. Ezek a rendszerek a képek célzott feldolgozásával lehetővé teszik a gyártásra vonatkozó releváns információ kinyerését, az adatok matematikai alapú kiértékelésével pedig képesek döntést hozni a szükséges beavatkozásról. Alkalmazásukkal jól dokumentálhatóvá válik a termelés és minimalizálható az emberi beavatkozás szükségessége.

Az ipari képfeldolgozó rendszerek hatékonysága nagyban függ az őket felépítő főbb komponensek megválasztásától és az ezek közti integráció sikeres megteremtésétől. Az OPTIKA Mérnökiroda Kft. a területen szerzett több mint másfél évtizedes tapasztalatra alapozva támogatja a fejlesztés folyamatát, és szakmai tanácsadás mellett saját fejlesztésű termékeket kínál a legkülönfélébb gépi látáshoz kapcsolódó feladatokhoz.
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.