Rólunk/Referenciák

Röviden
Az OPTIKA Mérnökiroda Kft. optikai eszközök, rendszerek tervezésével, gyártásával, telepítésével segít megoldani az iparban, a laboratóriumokban, a kutatás és a fejlesztések területén, a műszaki életben felmerülő optikai jellegű feladatokat.

Egyedi jellegű vagy sorozatban készülő termékeinkkel elsősorban olyan megoldásokat kínálunk, melyek a kereskedelmi forgalomban kapható eszközökkel közvetlenül nem oldhatók meg. Az egyes feladatokhoz való optimális kialakítás mellett rendszereink legfőbb közös jellemzője a nagyfokú megbízhatóságot biztosító robusztus, az adott környezethez illeszkedő kivitel.

Termékeink között megtalálhatók az ipari képfeldolgozás igényei szerint kialakított eszközök – hagyományos és a legújabb, Luxeon®-alapú LED világítók, halogén illetve száloptikai megvilágítások, kamera optikák – objektívek, szűrők -, ipari kamerák tükrös vagy prizmás optikai egységekkel, akár védőburkolatban vagy víz alatti kivitelben -, speciális kiegészítők mikroszkópokhoz és más optikai műszerekhez – CCD kameraillesztő egységek, objektív megvilágítások -, egyedi optikai eszközök mérésekhez vagy megfigyelésekhez.

Forgalmazzuk a COMPUTAR, az Opto Engineering, a LASER2000 cég professzionális termékeit és más gyártók ipari objektívjeit, valamint más, speciális optikai termékeket (pl. polárszűrő fóliák, optikai szűrők, lézerek, kamerák) is kínálunk.

Szolgáltatásaink között említhető az egyedi készülékek és optikai rendszerek tervezése, speciális optikai mérések végzése, műszaki – pl. mikroszkópiai – felvételek készítése, kiértékelése, ipari CCD kamerák telepítése, optikai műszerek karbantartása, javítása, felújítása. Vállaljuk muzeális optikai műszerek korhű restaurálását, felújítását is.OMI termékek és szolgáltatások: LED megvilágítók, ipari képfeldolgozás, tudományos alkalmazások
OMI SCIENCE: Neutron Imaging, Plasma Diagnostics / Neutronos képalkotás, plazmadiagnosztika

Cégtörténet

Feltöltés alatt...
2018
2016
2015
2014
2013

Referenciák

Termékeink a világban
Sanxo
Wigner
Omron
GE

Rólunk írták

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
John Doe
Author
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
John Doe
Author
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
John Doe
Author
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.