Beltéri klímához csatlakoztatható UV-C légfertőtlenítő - OMI Optika


Beltéri klímához csatlakoztatható UV-C légfertőtlenítő

(7-190-000)

Beltéri klímához csatlakoztatható UV-C légfertőtlenítő

Az UV-C környezetbarát, vegyszer- és ózonmentes fertőtlenítés egy bizonyítottan bevált fertőtlenítő technológia, amelynek célja az emberi egészségre kockázatot jelentő, levegőben jelenlévő vírusok, baktériumok és más mikroorganizmusok koncentrációjának csökkentése. Az UV-C eszközök 254 nm hullámhosszú (germicid) fénye inaktiválja a mikroorganizmusok DNS-ét, így gátolja a szaporodásukat. A fertőtlenítő berendezést elsősorban irodákhoz, iskolákhoz, egészségügyi intézményekhez, várótermekhez, uszodák és sportkomplexumok öltözőihez illetve egyéb zárt vagy rosszul szellőző közösségi helyiségekhez ajánljuk. Mivel a technológia ózonmentes, folyamatos emberi benntartózkodás mellett is biztonsággal alkalmazható.
Meglévő klímaberendezéshez illesztve nem csak a helyiség levegője tisztul folyamatosan, hanem ezzel eleget tehetünk a vészhelyzeti rendelet előírásának is (213/2020.(V.16.) Korm. rendelet), mely szerint beltéri klíma csak akkor üzemeltethető, ha az el van látva UV-sterilizáló technológiával.

  • Műszaki adatok
ADATLAP

⋅ Megrendelési szám: 7-190-000

⋅ Méret: 1100x1000x150 mm

⋅ Fénycsövek száma: 6 db

⋅ UV-C hullámhossz: 254 nm

⋅ Elektromos teljesítmény: 300 W

⋅ Térfogatáram: 250 m³/h

⋅ Ajánlott helyiség méret: 50 - 120 m²

⋅ Szerelhetőség: mennyezetre/klíma fölé

⋅ Tömeg: ~ 20 kg

⋅ STP fájl:
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.