In-Line csatlakozó végellenőrző - OMI Optika
KezdőlapEgyedi mérőrendszerekIn-Line csatlakozó végellenőrző

In-Line csatlakozó végellenőrző

Leírás

Általános leírás:

Az IN-LINE automata optikai ellenőrzés mára az elektronikai összeszerelés minőségbiztosításának szerves részévé vált. A feladat és az elvárások ismeretében lehet dönteni a választható opciók rendeléséről (pl. kamerák száma, szög alatt néző kamera rendelése, felbontóképesség,  stb.).

A szoftver és hardver kompatibilitás mellett a berendezések moduláris jellege maximális rugalmasságot biztosít a felhasználók számára. A magasan képzett mérnöki gárda kész az ügyfélnél felmerülő egyedi feladatokra, az ügyféllel együttműködve, megkeresni a legoptimálisabb megoldást.

A gyártósorba integrált hatékonyságnövelő megoldások új távlatokat nyitnak meg az elektronikai gyártóüzemek előtt. A hatékonyság növelése a minőség emelésében és a selejt csökkentésében nyilvánul meg.

A gépek kezelése egyszerű, nem kíván különleges képzettséget. A szoftverek az önálló adatfeldolgozás mellett támogatják az üzemek már meglevő SPC (Statistic Process Control) rendszereit is.

 

Műszaki paraméterek:

Az In-Line csatlakozó ellenőrző készülék elektronikai alkatrészek tüskéinek optikai ellenőrzésére szolgál.

Befoglaló méretei:

Tápellátás: hálózati 230V

Termékadagolás: manuális, operátor segítségével

Mérés menete: automatikus

Mérés kiértékelése: akár azonnal, real time

Periódusidő: 10 sec

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.